30 Mart 2013 Cumartesi

Essence 110- Modern Romance

Essence'in renk çeşidini seviyorum. Her Gratis'e uğradığımda mutlaka alacak bir renk buluyorum.
Essence 110 modern romance  oldukça hoş bir renk. Fakat şişedeki net rengi 3 katta alabiliyoruz.

Ojeyi 2 kat sürdüğünüzde fırça izleri çok belli oluyor. Yapısı biraz jel kıvamında.
Oje tek kat kullanımda french'lik bir oje olabilir.
Essence'in colour&go serisini seviyorum. Yeni çıkardığı yazlık renler ve neon renkler çok başarılı. Oje koleksiyoncusuysanız mutla tavsiye olunur:))

Essence 146 that's what i mint!

Geçenlerde toplu oje alışverişimde kaptığım ojelerden birisi:)
Tam bi yaz rengi;



Biraz fırça izi bırakıyor olsada 2. katta düzeliyor. Fiyatı 2,49 du sanırım.
Havalar ısınsada açık renk ojelerimize dönüş yapsak ama değil mi :))

Gezgin portakal: İlk çekilişim =)

Gezgin portakal: İlk çekilişim =): Merhaba herkese Aslında uzun zamandır çekiliş yapmak istiyordum. İstediğim süre içerisinde bir sürü çekilişe katıldım iyice gözlemledim, a...

Makyajodamm ' dan Harika Bir Çekiliş


Çekilişimde olan ürünler:

Watsons Pembe Saç Düzleştirici
Essence Urban Messages Oje (Bendeki ojenin yazısı için TıkTık)
Essence Oz Koleksiyonundan Çatlayan Oje
Essence Sun Club Gel Eyeliner ( Bendeki eyeliner yazısı için TıkTık)
Essence Urban Messages Lipstick
Essence Urban Messages Göz Kalemi
Essence Long Lasting Asansörlü Göz Kalemi
Nivea Çilekli Mis Kokulu Sabun
Şirinmi Şirin Takı Askısı

http://www.makyajodamm.com/2013/03/hediye-cekilisim-var-kacrmayn-iceri.html  Bu adresten çekilişe katılabilirsiniz....

!-MELODRAM: Melodram ''Dogum günü Çekilisi!'' -Happy Box!''

!-MELODRAM: Melodram ''Dogum günü Çekilisi!'' -Happy Box!'': Kutu içinde ki ürünler temsilidir, doluluk oranını ve kutu boyutunu göstermek için eklenmiştir. 27.04.2012 tarihinde bir bıkkınlık,...

28 Mart 2013 Perşembe

Günün ojesi; Essence - Stuck on you

Essence'in ojelerine bayılıyorum. Renk çeşidi oldukça geniş. Bu ojeyi yeni aldım ve rengi oldukça güzel. İçindeki simler çok göze bamıyor. Güneşte belli olan cinste. 
Kuruma hızı bana bu sefer kötü geldi. Sanki diğer ojelere göre bu oje daha yavaş kurudu. Ama kalıcılığı gayet iyi. 2 gündür elimde ve henüz bişey olmadı:) Bu aralar pek fırsat bulamıyorum her gün oje sürmeye.


Flashlı çekim yaptığım için içindeki simler baya parlamış. Ama normalde bu şekilde durmuyor. 
Renk olarak çok iyi. Oje meraklılarının koleksiyonunda bulunması gereken bir renk:)

26 Mart 2013 Salı

Yeni Bebeklerimmm:)

Hafta sonu için Ankaraya ailemi ziyarete gittim. Çok sıkılmıştım derslerden ve nevşehirden. Gitmişken küçük mü desem büyük mü desem bir oje alışverişi yaptım :)))
Tabi sevgilicaazım saolsun çok nadide renkler seçmiş :) O da alıştı artık naapsın. Her seferinde saatlerce yanımda kaldığı için renk seçimi yapabiliyor artık :)
Gelelimm ojelerimizee;

Öncelikle Essence'den aldıklarımı göstereyim size. Renkler cıvıl cıvıl. Mağlum yaz geliyor:) Koyu renklerden çıkmak lazım.


Evimizin yakınında pino kozmetik var. Gidip gelirken dikkatimi çeken 2 Cecile oje vardı hemen onlarıda kaptım:)
Son olarak da Golden Rose Matte serisinden gözümde kalan bi renk vardı :) Hemen onuda kapayım dedım.
Hepsini yakın zamanda tanıtacağım. Mağlum bu aralar haldır haldır tez yazıyorum ve vizelerim başlayacak.
Tanıtımları çok yakındaa Öcüböcüde :)

Coming Soon...

Hayat Paylaşınca Güzel: Yeni Bir Çekiliş !

Hayat Paylaşınca Güzel: Yeni Bir Çekiliş !: Herkese merhaba ! Bir önceki çekilişim son buldu,biter bitmez sizlere tekrar bir çekiliş hazırladım.. Blogum çok şükür ki 303 kişi oldu...

18 Mart 2013 Pazartesi

KoyuKırmızı: İlk Çekilişim =)

KoyuKırmızı: İlk Çekilişim =): Merhabalar.. Uzun zamandır bir çekiliş yapmayı planlıyordum ama hediyelere bir türlü karar veremiyordum. En sonunda kararımı verdim vee...

ojeloji: Çekiliş Var!

ojeloji: Çekiliş Var!: Geçtiğimiz günlerde ilk çekilişimi yapacağımı duyurmuştum, bugün çekilişe başlıyoruz. Çekilişte vereceğim hediyeler şöyle: 1) Pretty Too...

Claire's 85 - Alix Avien 288

Taze taze bir manikür paylaşmak istedim sizlerle. 
Alix Avien'in bu seneki renkleri harika. Özelliklede kahve ve toprak tonları müthiş.
Claire's de benim sevdiğim ojelerden. Değişik tonlar bulabiliyorum. Klasik renklerin dışına çıkabilen bir marka olmasından ötürü çok seviyorum. Claire's in bu altın yaldızlı ojesi diğer yaldızlı ojelere göre oldukça akışkan ve sıvı. Bu yüzden sürerken koyulaşıp sizi zorlamıyor. Bu yüzden yaldızlı ojeleri Claire's den almanızı tavsiye ederim. Gelelim görsellere;

*****************************

Gece gece biraz yamukluklar oldu ama artık idare edin:)
Üzerine topcoat sürmedim. Çünkü alix avienin yapısı biraz sıvı. Rengi dalgalanma olmadan vermek için kalın kalın 2 kat sürdüm. Topcoat'da sürersem kuruması çok zaman alacak. 

Umarım beğenmişsinizdir. Ben bayıldımmm :)

Essence- 40 absolutely stylish

Bir kaç gündür bloğuma hiç vakit ayıramıyorum:( Çünkü başımın belası bir tezzz yazmakla meşgulüm. Tam benlik bir konum var aslında " Antik Çağd'da Süslenme" :)) Fakat çok kaynak sıkıntısı çekiyorum. 
Neyse arkadaşlar ben sadede geleyim :D Sizi de dertlerimle bunaltmayayım.

Bugün ki ojemiz essence'den. Kendisi çok güzel bir kahve olmakla birlikte içinde küçük yeşil simleri var. Bu simler ancak güneşte tam net gözüküyor. Şişe de yoğun olduğundan daha bi belirgin. 




Adından da anlaşılacağı üzere çoook tarz bir oje:) Sürümü ve kurumasında  hiç bir problem yok. Denemenizi tavsiye ederim. Essence 'in çeşitli renkler yaratmasını seviyorum.

12 Mart 2013 Salı

Cecile 105 - Golden Rose 71

Bugünün son postunuda bununla birlike yayınlamış olucam :)
Cecile ' in ojelerini yeni yeni keşfetmeye başladım diyebilirim. Aslında çok farklı renkleri var ama heryerde bulunmuyor bu oje. Gördüğüm yerlerde de genellikle klasik renkler kalmış oluyor. 105 numaralı ojeyi arkadaşım bana doğum günü hediyesi olarak almış:) Bu bana alınabilecek en güzel hediye olsa gerek. Yakın arkadaşlarım bu psikopatlığımı çok iyi bildikleri için nerde enteresan bi renk görürlerse hemen alıveriyorlar:)
Gelelim ojemizeeee;
Bu sefer de değişiklik yapayım dedim. Böyle bir manikür esti bana :) Ama çok beğendim. Oldukça şık durdu ellerimde.
Su yeşilimi desem küf yeşilimi desem bende bilemedim. Ama çok hoş bir renge sahip. Kuruma hızı çok iyi . Cecile 'in ojeleri genellikle çabuk kuruyor. Bu yüzden seviyorum bu keretaları :)


Umarım beğenmişsinizdir... Oje severler'in koleksiyonlarında bulunması gereken bir renk... Kesinlikle çok hoş...

Flormar 453

Tek kelimeyle bu renge bayıldımmmm. 
Flormar'ın son zamanlarda çıkardığı yeni renklerden birisi. Çok güzel bir yeşili var. Böyle çok asil duruyor :)))


Burada tırnaklarım biraz kısaydı o yüzden çok iyi çıkmamış ama renk oldukça net. Çok güzel bir pastelliği var. Sürümü çok rahat ve hızlıda kuruyor. Flormar son zamanlarda kendisini çok çok aşmış durumda. Özellikle renk çeşidi olarak müthiş bir durumda. Kiosklarına bir çok değişik serisi mevcut. 
Duyduğuma göre çıkan bu yeni renkler 6 taneymiş. Mavi ve yeşil tonlarından oluşan bu renklerin tonları çok hoş. 3 tanesini hemen kaptım :) Yakın zamanda onlarıda tanıtacağım...

Rimmel Metal Rush

Bu güzide ojemizi bana sevgilim aldı :) Evet o da benim sayemde az çok anlar oldu ojelerden :)))) Eee naapsın her buluşmamızda bi watsons bi gratis yapıyoruz. Haliyle direk oje reyonlarına gidiyorum. Ondan vardır bundan vardır diye diye eleme yapıyorum :) O da bu arada ne var ne yok anlamaya başladı.
Çok zevkli bir seçim ama :)) Rimmel'in bu serisinden istiyordum uzun zamandır bi denk gelip alamamışım. Sevgilim imdadıma yetişmiş oldu:))
Mavi,pembe ve yeşil gibi renklere dönüşüyor. Arada gri gördüğümde oldu:)) Direk güneş ışığında mor gibi duruyor kendisi. Çok eğlenceli bir oje. Sürdüğüm gün sürekli tırnaklarıma baktım durdum :)
Serinin diğer renklerinide tamamlamam lazım bunu çok istiyorummmm :)


Golden Lady- 432

Tam bir yaz rengi ile karşınızdayımm :) Ama bu renk çok şirin. tam bir bebek pembesi. Eğer ojeyi ince kat halinde sürerseniz 3 kat gerekli. Yoğun 2 katın ardından tam istenilen rengi elde edebilirsiniz.
Kalın 2 kattan sonra biraz kuruması zaman alıyor ama gene de bu renk için değer :) Yapısal olarak sürümü çok kolay ve rahat. Uzun süredir elimde olmasına rağmen oje ganimetlerimi araştırırken  buldum ve gözden kaçtığına çok üzüldüm :)))
Uzun bir zaman önce Antalyadan almıştım bu ojeyi. Arkadaşımı ziyarete gittiğimde gezinirken Pino kozmetiğin  dışarıdaki sepetlerinden bir araştırma sonucu bulmuştum:) Ve kendisini 1 tl ye almıştımm:) 
Yaz gelse de sürsek modundayım :) Bu havalarda pek gitmiyorr . 
Oje severlerin mutlaka denemesi gereken bir renk. 

Dönmeliyim!!!

Merhaba; Beni takip edenlere ve ilerde edeceklere... Bir hayli vakit olmuş buralarda dolaşmayalım:) Bunu sebebi tamamen HAYAT... İnsan...