30 Mayıs 2013 Perşembe

Golden Rose Impression Oje Serisi

Golden Rose dünya trendi olan oje koleksiyonlarını oldukça güzel yapılarda piyasaya sürmeye başladı. Dünyadaki oje trendini Türkiye'ye getiren Golden Rose bu konuda büyük başarılar kaydetti. Durum böyle olunca oje konusunda hassas olan insanları da kendi markasına çekmeyi başardı. Bunlardan birisi de bendeniz:) Holiday serisi daha yeni çıkmışken böylesi bir seri kimse beklemiyordu tabi ki. Holiday serisini 2 oje ile deneyimledim ve çok başarılı bulmuştum. Şimdi bakalım impression serisi nasıl bir seriymiş.

Golden Rose özel dokulu ojeler koleksiyonundan, Impression ojeyi piyasaya çıkarttı. Özel dokulu bu ojeler tırnaklarınızda rengarenk yoğun tüy görüntüsü yaratıyor. 18 değişik renkten oluşan bu seri, mat ve sedefli birçok renk seçeneğine sahip. Tüy görünümlü bu ojeleri 2-3 kat sürerek örtücülüğünü arttırabilirsiniz. Her katı sürmeden, bir önceki katın kurumasını bekleyiniz. Renkli ojelerin üstüne tek kat sürerek top coat gibi de uygulayabilirsiniz.

En kısa zamanda denemek istiyorum:)
Hepimizin hoşuna gidecek bir seri olduğunu düşünerek sizlere şimdiden denemeniz için tavsiyede bulunuyorum.

Pastel 84

Bugün Pastel'den 84 numaralı ojeyi sizleri tanıtacağım. Oje gri ile pastel bir mavinellik arasında tona sahip. Oldukça güzel bir renk ve tırnakta duruşu bir harika :) 
Oje ancak 2 katta tam istenilen opaklığa ulaşıyor. Pastel ojelerin çoğunda genellikle tek kat da yetebiliyor. Ama bu oje de fırça izleri yoğunlukla görüldüğü için 2 kat sürmenizi tavsiye ederim.


 Kuruma hızı normal seviyede. Kalıcılığı da çok müthiş diyemem fakat renk güzel olduğu için bunu görmezden gelebiliyorum:) Genellikle çok rastlamadığımız bir renk ve koleksiyonunuz varsa dahil etmelisiniz:)


Ojeyi gratisden almıştım ve fiyatı 2.50 tl.
Ojemizin rengini nasıl buldunuz bakalım?? :)))

26 Mayıs 2013 Pazar

İnglot 973

Oje tutkunu birisi olara değişik markaların ojelerini denemek hoşuma gidiyor. İnglot oje de bu deneyimlerimden birisi oldu. Oje bana lila kutudan çıkmıştı fakat bu renkte çok ojem olduğu için açıkcası denemeye sıra gelmemişti. Gerçi havalara bakılırsa pek kullanılacak bir oje değil ama gene de seviyorum bu rengi.
Oje biraz ince yapıda bu yüzden ince ince 3 kat sürülebilir. Kalın sürülürse 2 kat da yetebilir. Kuruma hızından da pek bi memnun kaldım diyebilirim:)





Fiyat hakkında pek bi bilgim yok. Sanırım 15-20 tl arasında değişiyordur.

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Avon Perfectly Flesh Oje

Bugün sizlere avonun bir ojesini tanıtacağım. Renk oldukça güzel pastel bir şeftali tonu biraz da pembeye çalıyor diyebilirim. Katalog'da renk tam olarak belli olmasada tesadüfi sipariş ettiğim bir oje. Şimdi iyi ki de almışım dediğim renkler arasına girmeyi başardı :)
 
Gelelim görsellerimize;






Fiyat: indirimde 6.5 tl 
Avonun ojelerini denemediyseniz mutlaka denemelisiniz!!!

24 Mayıs 2013 Cuma

Golden Rose Holiday serisi No:63

Golden Rose Holiday serisinden daha önce bahsetmiştim. Seri oldukça başarılı ve göz alıcı renklerden oluşuyor. Dokulu formları da çok başarılı.

Gelelim ojemizin görsellerine;
 Oje güzel bir bebek pembesi. İçerisinde çok küçük mavi simler mevcut. Bu da ojeye değişik bir hava katmış.
 2 kat sürüldüğünde dokusu daha bi belirgin hale geliyor. Kalın bir yapısı olmasına rağmen kuruma hızı çok iyi...





Ojeyi Ankamall Golden Rose kioskundan aldım. Ankaradaki oje severlere Golden Rose alışverişlerini oradan yapmalarını tavsiye ediyorum. Çok ilgililer...

Fiyat; 6.5-7.90 tl arası değişmekte.

23 Mayıs 2013 Perşembe

Pastel Limited Collection 309

Bugün ki ojemiz güzel bir mor tonuna sahip!!!
Pastel'in geçen yaz çıkarmış olduğu seriden 309 numara.
Rengi çok canlı ve camsı bir görünüme sahip.







Yaz iyiden iyiye geldiğine göre tırnaklarımıza da çoktan yaz geldi :)
Rengi çok hoş değil mi ?  :)

21 Mayıs 2013 Salı

Golden Rose Holiday Serisi- 66


Dünyada oje trendlerinin öncüsü olan Golden Rose, özel dokulu oje koleksiyonundan Holiday ojeleri piyasaya çıkarttı. 17 renkten ve 2 ayrı tekstürden oluşan bu seride 51-60 numaralar arası mat göz alıcı glitterlerden 61-67 numaralar arası ise toz şeker görüntüsü veren mükemmel renklerden oluşuyor. Ojelerin dokusunu bozmamak için base coat veya top coat kullanılmaması gerekiyor. İki kat uygulanırsa daha güçlü sonuç alınıyor; 2. kat uygulamak için 1. katın kurumasını beklememiz gerekiyor. Uzun süre kalıcı ve göz alıvı mükemmel renklerden oluşan özel dokulu Holiday Color oje serisini mutlaka denemelisiniz!!!


Kısa bir bilgi ardından kendi görüşlerimi belirtmek istıyorum. Golden Rose bu sene kendisini aştı diyebilirim. Holiday serisi ilk çıktığı günden beri çok konuşulan ve beğenilen bir seri oldu. Bulunduğum şehirde Golden Rose kioskları yok. Bu yüzden Ankaraya gittiğimde Ankamall'deki kioskundan alma fırsatı buldum. Denemek istediğim renkleri bulamadığım Golden Rose kioskundaki sevgili İlker Beye sipariş verdim. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine. Gerçekten ilgili bir kişi. İlker beyle Golden Rose ve Holiday serisi hakkında konuşma fırsatı bulduk. 



Denemek istediğim ojeleri 2 gün sonra elime aldım. Bunlardan 66 no'lu ojeyi bugün sizlere tanıtacağım.



 Kalın bir yapısı olmasına rağmen oldukça hızlı bir kuruma süresi var. Ojenin sürümü de gayet sorunsuz.



Oje severlerin mutlaka denemesi gereken bir oje olduğunu düşünüyorum.  Ankarada yaşayan oje severler Ankamall'deki Golden Rose kioskunda Holiday serisii bulabilirsiniz. Aradığınız renk yok ise üzülmeyin İlker Bey size yardımcı olacaktır. 

Fiyat:6.5-7.90 arası değişmekte.

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Essence Home Sweet Home- 01 Caramel Cheese Cake

Essence'in Home Sweet Home serisi çıkalı baya oldu fakat bu oje daha önce dikkatimi çekmemişti. Sırf denemek için aldım diyebilirim:) Yaz geldi ve oje alışverişlerimde genellikle açık tonlar olmaya başladı.

                                               

 Oje 2 katta sürülse fırça izi belli ediyor. Bu yüzden pek ısınamadım diyebilirim. Oysaki renk gerçekten çok hoş. Tam yazlık bir renk. Fakat bu sorun yüzünden bir daha kullanırmıyım bilemiyorum.


Renginden dolayı tercih edilebilir. Fiyat: 2.50 tl

Dönmeliyim!!!

Merhaba; Beni takip edenlere ve ilerde edeceklere... Bir hayli vakit olmuş buralarda dolaşmayalım:) Bunu sebebi tamamen HAYAT... İnsan...